09 - 68998989

Junnupelit ja urhokoulu

Junnupelit ja urhokoulu on 10-16 vuotiaille suunnattu paintball harrastus

Pelipäivä jokaisena tiistai iltana juhannusviikolle asti (18.6.2019) ja syksyllä taas 6.8.-24.9.2019 kello 18.00-19.30. Heinäkuussa mahdollisesti muutama lisäpelipäivän, näistä lisäinfoa myöhemmin. Ohjelmaan sisältyy kevyt alkulämmittely, pari kilpapaintballiin liittyvää teknistä harjoitusta ja näiden jälkeen tietenkin ihan pelaamista.

Paikanpäällä on ohjaajana aina SM-liigatason pelaaja, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista liittyäksesi mukaan uuden ja jännittävän harrastuksen pariin. Täällä pääset oppimaan paintballia turvallisesti ja hyvässä seurassa saman ikäisten kavereiden parissa.

Mukaan tarvitset juomapullon, lenkkarit ja verryttelyasun.  Mikäli omistat pehmeitä kyynär- tai polvisuojia, niin ne kannattaa myös ottaa mukaan. Paikanpäältä saat lainaan värikuula-aseen ja suojamaskin sekä kuulat. Omaa paintball-suojamaskia saa myös käyttää. Omalla aseella pelaaminen ei ole sallittua.

HUOM! 2.4. lähtien pelataan ulkopelikentällä oikeilla värikuulilla, jotka jättävät osuessaan värijäljen. Voit pelata omille pelivarusteilla tai vuokrata meiltä haalarit 5€/kerta hintaan. Voit pelata omilla lenkkareilla tai lainata meiltä pelikengät (sisältyy hintaan). Junnupeleissä, kuten paintballissa yleensäkin, tulee pelaajilla olla pitkähihainen paita sekä pitkälahkeiset housut. T-paidassa tai shortseissa EI saa pelata. Kuulan kuoren palaset voivat kuulan hajoamisen jälkeen olla melko teräviä ja ne saattavat tehdä ihoon haavoja. Tämän takia on hyvä käyttää ihoa suojaavaa vaatetusta.

Tapahtuma myös Facebookissa: https://www.facebook.com/events/554789434927986/

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

15€ / kerta
50€ / 5 kerran kortti

Maksimi n. 20 hlö / kerta. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon jesper.raevaara@sissos.com tai tule suoraan paikanpäälle.
Voit osallistua kaikkiin pelipäiviin tai vaan haluamiisi päiviin.

 

MIKSI MUKAAN?

Paintball on mukava ja urheilullinen harrastus. Lajiin voit osallistua juuri oman kuntotasosi mukaan. Voit olla nopea juoksia tai sitten keskittyä tarkkuuteen ja liikkua hieman vähemmän. Vuosien saatossa meillä on käynyt pelaamassa niin nuoria lapsia (6-v.) kuin eläkeläisiäkin (yli 65-v.) ja kaikkea siltä väliltä.

Meille voit tulla mukaan kivan harrastuksen pariin sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Huhtikuussa harrastamassa on ollut 17-23 pelaajaa per pelikerta, mukana on ollut sekä tyttöjä että poikia.

 

Mukana on aina lajia pitkään harrastanut ammattilainen joka neuvoo ja opastaa. Opit lajin konkareilta nopeasti lajin saloja. Pelaamisesta tulee entistä kivempaa, kun kehityt nopeasti paremmaksi ampujaksi ja pelaajaksi.

 

TARVINKO VANHEMPIA MUKAAN?

Huoltaja on hyvä ottaa mukaan ensimmäiseen osallistumiskertaasi. Jatkossa voit jättää hänet kotiin tai ottaa mukaan ja jättää neuvotteluhuoneeseemme lukemaan mukaansa ottamaa lehteä tai kirjaa tai selaamaan kännykkää.

 

SAAKO PELATA OMILLA PELIVARUSTEILLA?

Kyllä ja et.

Treeneissä pelataan talon aseilla, jotta varusteet olisivat tasaväkiset pelaajien kesken.

Oman suojamaskin käyttäminen on sallittua, mikäli maskisi on paintball käyttöön tarkoitettu ja turvallinen käyttää. Suojamaskin pitää olla ohjaajamme mielestä ehjä ja riittävän suojaava.

Mikäli sinulla on aiempaa pelikokemusta, saat pelkästä kokemuksesta jo paljon etua peleihin.

Omien pehmeiden kyynär- ja polvisuojien käyttäminen on myös sallittua.

 

paintballkeskus Juvanmalmi - ulkokenttä

Paintballkeskus – ulkokenttä

ei kipeitä osumia vaan paljon hauskaa!

Kentällä pelataan perinteisen värikuulasodan uutta, vähemmän sattuvaa versiota.

Käytössä olevat .50-kaliiberin aseet ampuvat pienempää ja kevyempää kuulaa, joka sattuu osuessaan vähemmän, kuitenkin riittävästi. Säästyt isoimmilta mustelmilta ja voit keskittyä  hauskanpitoon.

FUNPaintballpelit soveltuvat mainiosti synttäriohjelmaksi, kaveriporukoille, koululaisryhmien luokkaretkiohjelmaan, liikunnantunneille tai vaikka polttareihin.

Myös työporukoille vinkiksi, että meillä on leppoisaa viettää virkistäytymis- tai tyky-päivää paintballin merkeissä.

Suositusikäraja 10v. Alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa (1 aikuinen per ryhmä riittää).

Satama -teemainen, VALAISTU pelikenttä

Pelikenttä on rakennettu satama-teemalle. Kentällä on muun muassa oikea laiva laiturissa, kuorma-auto ja monia muita esteitä.

Valonheittimet mahdollistavat pelaamisen vielä hämärän/pimeän tultua ja luovat uudenlaisen tunnelman kentälle.

Kompakti kenttä on suunniteltu mahdollisimman pelattavaksi pitkäaikaisten pelaajien toimesta, et tule pettymään.

Pukuhuoneet, WC ja suihkut lämpimissä sisätiloissa
Paintballkeskukselta löytyy erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lukittavat tallelokerot arvotavaroita varten ovat myös ryhmien käytössä. 
Kaikki tarvittavat pelivarusteet paikanpäältä
Junnupelit sisältävät aseen, maskin, sovitun määrän värikuulia, hanskat sekä päähineen. Pukutila ja ohjaaja on ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan. Haalareita saatavilla vuokralle 5€ hintaan.

Paintballkeskus - sisähalli

Paintballkeskus – sisähalli – YLEISINFO

Ei sotkua, ei kipeitä osumia vaan paljon hauskaa!

Kentällä pelataan perinteisen värikuulasodan uutta hauskaa versiota. FUNPaintballia!

Käytössä olevat .50-kaliiberin aseet ampuvat pienempää ja kevyempää kuulaa, joiden iskuvoima on pienempi. Pienempi kuula sattuu myös osuessaan vähemmän. Sinä säästyt isoimmilta mustelmilta ja voit keskittyä vain hauskanpitoon.

FUNPaintballpelit soveltuvat mainiosti mm. polttariryhmille, kaveriporukoille, koululaisryhmien luokkaretkiohjelmaan tai uusien lajien tutustumisvaihtoehdoksi liikunnantunneille tai vaikka junnujen synttäreihin.

Ei sotkua, ei kipeitä osumia, ei ammusten loppumista vaan PALJON HAUSKAA PELIÄ!

Aina rajoittamattomat ammukset

Kumikuulat voidaan ampua uudelleen ja uudelleen. Kaikki pelipakettimme sisältää rajoittamattomat ammukset. Älä välitä ammusmääristä vaan keskity hauskanpitoon!

Kumikuula ei jätä sotkua

Kumikuula ei jätä sotkua. Sinä säästyt vaatteiden vaihdolta, isoimmilta mustelmilta ja voit keskittyä vain hauskanpitoon.

Jännittä ja sokkeloinen pelikenttä

Sisäpelikenttä on sokkeloinen tila, jossa on paljon rakennettuja väliseiniä. Täällä pääset kokemaan jännittäviä hetkiä, kun kuulet vastustajan kävelevän nurkantakana tai seinän toisella puolella…

Pukuhuone ja WC

Meiltä löytyy tarvittaessa erilliset pukutilat sekä miehille että naisille.

WC tiloja on useita.

Pelivarusteet paikanpäältä, omat sisäpelikengät mukaan

Kaikki paketit sisältää: asepaketti (värikuula-ase, lipas, pullo, maski), paineilmatäytöt, tarvittaessa haalarit [ei avoinpelipaketti], rajoittamattomat ammukset, päähine, oma-pukutila koko ryhmälle ja ohjaaja ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan.