1. Nouda varusteet

2. järjestä eeppiset taistelut

3. palauta varusteet - Helppoa!

VARUSTEVuokraus – Kuinka homma toimii käytännössä?

Vuokraa pelivarusteet päiväksi tai koko viikonlopuksi!

Sissos tarjoaa laadukkaat värikuulapelivarusteet vuokralle omatoimista värikuulasotaa varten. Paintball on hauska ja vauhdikas aktiviteetti esimerkiksi kaveriporukan tai perheen kesken mökkiviikonloppuna.

Yksi vuokrapaketti sisältää puoliautomaattisen värikuula-aseen, 200 kuulan lippaan, maskin ja paineilmapullon. Kun vuokraatte varusteet vähintään kahdeksalle pelaajalle, tarjoamme hihanauhat, päätyliput, piippuputsarin ja huurteenestoaineen mukaan veloituksetta.

Varusteiden noudon yhteydessä voitte ostaa värikuulia edullisin verkkokauppahinnoin. Yleisimmin 2-3 tunnin pelailussa käytetty värikuulamäärä vaihtelee 400-600 välillä per henkilö, mutta tähän vaikuttaa monta muuttujaa kuten maasto, pelialueen koko, pelaajan liipasinsormen herkkyys jne.

Voitte kuulia ostaessa hankkia myös savukranaatit luomaan tunnelmaa ja tukemaan hyökkäyksiä (Enola Gaye WP40 savut 7,50€ kpl). Lisäksi tarjoamme tyylikkäät maastokuvioidut haalarit vuokralle 5€ kappalehintaan (kokovalikoima on laaja XXXS-6XL väliltä).

Sissos tarjoaa jokaiseen vuokraukseen mukaan riittävän määrän paineilmapulloja tai tarvittaessa täyttöpullon, jotta saatte kaikki ostamanne kuulat ammuttua. Aseet ovat erittäin helppoja käyttää ja opastamme vielä tarvittaessa noudon yhteydessä kuinka varusteita käytetään. 

Varusteet tulevat pakattuina kasseihin, laatikoihin ja koreihin, joissa kuljetus pelipaikalle ja palautus on myös helppoa. Voitte noutaa varusteet Espoon Myymälästä vuokrauksen alkamispäivänä klo 11.00-17.30 välisenä aikana ja palauttaa varusteet vuokrauksen viimeisenä päivänä samaan aikahaarukkaan.

Mikäli teillä ei ole käytössä omaa luvallista pelialuetta, tarjoamme Konalan ulkopelikenttämme  vuokraryhmien käyttöön ilman erillistä veloitusta.

 

 

Esimerkkilaskelma yhden henkilön varusteille koko viikonlopuksi:

Vuokravarusteet viikonlopuksi (pe-ma) 22,95€

Maastohaalarien vuokra +5,00€

500 värikuulaa +10,00€

Yhteensä 37,95€

 

Viikonloppuvuokra (perjantai-maanantai) 22,95 €

Vuokravarusteiden nouto klo 11.00–17.30 Espoon myymälästä, maksu noudettaessa. Ota mukaan passi, ajokortti tai henkilökortti henkilöllisyyden varmistamiseksi. Palautus viimeisenä vuokrapäivänä klo 11.00–17.30.

Varusteet arkipäiväksi (voimassa ma-to) 14,95 €/vrk
Vuokravarusteiden nouto klo 11.00–18.00 Espoon myymälästä, maksu noudettaessa. Ota mukaan passi, ajokortti tai henkilökortti henkilöllisyyden varmistamiseksi. Palautus viimeisenä vuokrapäivänä klo 11.00–18.00.
Kuulat edullisin verkkokauppahinnoin
Kuulia tarvitsee parin-kolmen tunnin peleihin n.500 kappaletta henkeä kohden. Koko värikuulavalikoiman löydät verkkokaupastamme. Suosittelemme vuokrapeleihin harrastekäyttöön suunniteltuja kuulia (hinta n.10€ per 500kpl pussi).

Kaikkiin vuokrauksiimme kuuluu VELOITUKSETTA riittävästi paineilmaa vuokrauksen yhteydessä ostettujen kuulien ampumiseen. Yhdellä paineilmapullolla ampuu noin 400-500 laukausta. Mikäli ostatte meiltä värikuulia enemmän kuin aseen omalla paineilmapullolla pystyy ampumaan, tarjoamme tuplapullot tai täyttöpullon VELOITUKSETTA.

Yli 8 hengen vuokrauksiin peli- ja puhdistustarvikkeet veloituksetta
Yli 8 paketin vuokraukset sisältävät myös aina seuraavat tarvikkeet: vara-aseen, varapullon mahdollisiin vikatilanteisiin, puhdistuspuikon, huurteenestoaineen, käsinauhat pelaajien merkkaamiseen, 2 lippua, roskapussin, käsipyyhkeen osumien puhdistamiseen ja talouspaperia maskien pyyhkimiseen. Kaikki tarvikkeet on pakattu asiallisesti varusteiden kuljettamiseen suunniteltuihin laatikoihin ja laukkuihin.
Varaaminen

Suosittelemme soittamaan Espoon liikkeeseemme 09-68 99 89 89 ja tarkistamaan varusteiden saatavuuden haluamallesi ajalle. Voit myös jättää sähköisen varaustiedustelun, johon pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Sesonkiaikaan kysyntä voi ylittää vuokrakalustomme määrän, joten teethän varauksesi mahdollisimman ajoissa.

 

Vuokraehdot kokonaisuudessaan: www.paintballsissos.fi/vuokraehdot

Missä saa pelata?
Periaatteessa pelaaminen on sallittua maanomistajan luvalla missä tahansa metsäalueella. Varmista että sinulla on lupa käyttää pelialuetta värikuulapeleihin. Varmista että alue on merkitty, jotta sivulliset eivät eksy alueelle. 

Sissos tarjoaa vuokra-asiakkailleen pelialueen Pääkaupunkiseudulta käyttöön. Huomioithan että pelialueella voi olla samaan aikaan myös muita ryhmiä pelaamassa, joten ota myös heidät huomioon pelatessasi alueella. Alueen tiedot ja ajo-ohjeet saat pyydettäessä Sissokselta tavaroita noudettaessa.

Varmista myös, että sivullisille ei aiheudu vaaraa värikuulapelistä, mikäli heitä alueelle jostain syystä eksyy. Kesäaikaan metsissä liikkuu paljon esim. marjanpoimijoita ja sienestäjiä. 

Värikuulat ovat maatuvia ja hajoavat luonnossa. Ehjiksi jääneet värikuulat voivat kuitenkin säilyä useita viikkoja luonnossa. Useimmiten ensimmäisen sateen jälkeen lähes kaikki ehjiksikin jääneet värikuulat katoavat luontoon.

Varauksen tiedot

Vuokrauksen tyyppi

Lisätuotteet vuokraukseen

Haluan että minuun otetaan yhteyttä?

Vuokrauksen lisätuotteet voit ostaa myös varusteita noudettaessa.

Muutamia lisävarustepaketteja on yleensä myös saatavilla varusteita noudettaessa.

Käsittelemme tiedusteluja arkisin 11-18 välillä. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin viimeistään seuraavana arkipäivänä, nopeimmin saat meidät kiinni soittamalla                     09 – 6899 8989