1. Nouda varusteet

2. järjestä eeppiset taistelut

3. palauta varusteet - Helppoa!

VARUSTEVuokraus – Kuinka homma toimii käytännössä?

Vuokraa pelivarusteet päiväksi tai koko viikonlopuksi!

 

Yksi vuokrapaketti sisältää puoliautomaattisen värikuula-aseen, 200 kuulan lippaan (tyhjänä), maskin ja paineilmapullon. Varusteiden noudon yhteydessä voit ostaa värikuulia haluamasi määrän edullisin verkkokauppahinnoin. Yleisimmin 2-3 tunnin pelailussa käytetty värikuulamäärä vaihtelee 400-600 välillä per henkilö, mutta tähän vaikuttaa monta muuttujaa kuten maasto, pelialueen koko, pelaajan liipasinsormen herkkyys.

Esimerkkilaskelma yhden henkilön varusteille koko viikonlopuksi:

Vuokravarusteet viikonlopuksi (pe-ma) 22,95€

Maastohaalarien vuokra +6,00€

500 värikuulaa +10,00€

Yhteensä 38,95€

 

Varusteet tulevat pakattuina kasseihin, laatikoihin ja koreihin, joissa kuljetus pelipaikalle ja palautus on myös helppoa. Voitte noutaa varusteet Espoon Myymälästä vuokrauksen alkamispäivänä klo 11.00-17.30 välisenä aikana ja palauttaa varusteet vuokrauksen viimeisenä päivänä samaan aikahaarukkaan. Aseet ovat erittäin helppoja käyttää ja opastamme vielä tarvittaessa noudon yhteydessä kuinka varusteita käytetään. 

Mikäli teillä ei ole käytössä omaa luvallista pelialuetta, tarjoamme Konalan ulkopelikenttämme  vuokraryhmien käyttöön ilman erillistä veloitusta, kuitenkin niin että ohjatut peliryhmät menevät vuokrausten edelle tärkeysjärjestyksessä. Esimerkiksi kesällä lauantaisin kenttä on ohjatuilla ryhmillä kovassa käytössä. Mikäli haluatte välttämättä pelata lauantaina ja Konalassa, suosittelemme tsekkaamaan vuokravarusteiden sijaan ohjatut pelipakettimme tästä.

 

Yli 8 hengen vuokrauksiin lisätarvikkeet veloituksetta

Yli 8 paketin vuokraukset sisältävät myös seuraavat tarvikkeet: vara-aseen, varapullon mahdollisiin vikatilanteisiin, puhdistuspuikon, huurteenestoaineen, käsinauhat pelaajien merkkaamiseen, 2 lippua (lipunryöstöpeliin), roskapussin, käsipyyhkeen osumien puhdistamiseen ja talouspaperia maskien pyyhkimiseen. Kaikki tarvikkeet on pakattu asiallisesti varusteiden kuljettamiseen suunniteltuihin laatikoihin ja laukkuihin.

Varaaminen

Tee varaus alla olevan varausjärjestelmän kautta, se näyttää sinulle saatavuuden reaaliaikaisesti. Mikäli haluat tehdä varauksen kuluvalle päivälle ja kello on yli 16.00, soita Espoon liikkeeseemme 09-68 99 89 89 ja tiedustele varusteiden saatavuutta vielä samalle illalle. Sesonkiaikaan kysyntä voi ylittää vuokrakalustomme määrän, joten teethän varauksesi mahdollisimman ajoissa.

 

Vuokraehdot kokonaisuudessaan: https://paintballkeskus.fi/vuokraehdot/ (aukeaa uuteen ikkunaan)

Missä saa pelata?
Periaatteessa pelaaminen on sallittua maanomistajan luvalla missä tahansa metsäalueella. Varmista että sinulla on lupa käyttää pelialuetta värikuulapeleihin. Varmista että alue on merkitty, jotta sivulliset eivät eksy alueelle. 

Sissos tarjoaa vuokra-asiakkailleen pelialueen Pääkaupunkiseudulta käyttöön. Huomioithan että pelialueella voi olla samaan aikaan myös muita ryhmiä pelaamassa, joten ota myös heidät huomioon pelatessasi alueella. Alueen tiedot ja ajo-ohjeet saat pyydettäessä Sissokselta tavaroita noudettaessa.

Varmista myös, että sivullisille ei aiheudu vaaraa värikuulapelistä, mikäli heitä alueelle jostain syystä eksyy. Kesäaikaan metsissä liikkuu paljon esim. marjanpoimijoita ja sienestäjiä. 

Värikuulat ovat maatuvia ja hajoavat luonnossa. Ehjiksi jääneet värikuulat voivat kuitenkin säilyä useita viikkoja luonnossa. Useimmiten ensimmäisen sateen jälkeen lähes kaikki ehjiksikin jääneet värikuulat katoavat luontoon.

Jos käytät puhelinta tai tablettia selailuun voit käyttää myös mobiiliin optimoitua sivustoa:

rentle.store/paintball/shop

Uusi varausohjelma käytössä. Mikäli huomaat varausohjelmassa vikoja kerrothan siitä meille info@sissos.com tai WA/TXT 044-5155050.