paintball-koulu

paintball-koulu on 10-16 vuotiaille suunnattu harrastusmahdollisuus

 Suosittu paintballkoulu jatkuu taas tiistai-iltaisin 9.6.2020 alkaen! Jatkamme pelejä tänä vuonna 1.12.2020 asti. Pelit jatkuu taas 2021 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Ohjelmaan sisältyy kevyt alkulämmittely, pari kilpapaintballiin liittyvää teknistä harjoitusta ja näiden jälkeen tietenkin pelaamista.

Paikanpäällä on ohjaajia ja aina SM-liigatason pelaaja/pelaajia opastamassa, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista liittyäksesi mukaan uuden ja jännittävän harrastuksen pariin. Täällä pääset oppimaan paintballia turvallisesti ja hyvässä seurassa saman ikäisten kavereiden parissa.

Mukaan tarvitset juomapullon, lenkkarit ja verryttelyasun.  Mikäli omistat pehmeitä kyynär- tai polvisuojia, niin ne kannattaa myös ottaa mukaan. Paikanpäältä saat lainaan värikuula-aseen ja suojamaskin sekä kuulat. Omaa paintball-suojamaskia saa myös käyttää. Omalla aseella pelaaminen ei ole sallittua.

 

Voit pelata omille pelivarusteilla tai vuokrata maastohaalarit 5€/kerta hintaan. Junnupeleissä, kuten paintballissa yleensäkin, tulee pelaajilla olla pitkähihainen paita sekä pitkälahkeiset housut. T-paidassa tai shortseissa EI saa pelata.

 

Tapahtuma myös Facebookissa: 

https://fb.me/e/4i9GXrYvs

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

15€ / kerta
50€ / 5 kerran kortti

 

MIKSI MUKAAN?

Paintball on mukava ja urheilullinen harrastus. Lajiin voit osallistua juuri oman kuntotasosi mukaan. Voit olla nopea juoksia tai sitten keskittyä tarkkuuteen ja liikkua hieman vähemmän. Vuosien saatossa meillä on käynyt pelaamassa niin nuoria lapsia (6-v.) kuin eläkeläisiäkin (yli 65-v.) ja kaikkea siltä väliltä.

 

Meille voit tulla mukaan kivan harrastuksen pariin sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Huhtikuussa harrastamassa on ollut 17-23 pelaajaa per pelikerta, mukana on ollut sekä tyttöjä että poikia.

 

Mukana on aina lajia pitkään harrastanut ammattilainen joka neuvoo ja opastaa. Opit lajin konkareilta nopeasti lajin saloja. Pelaamisesta tulee entistä kivempaa, kun kehityt nopeasti paremmaksi ampujaksi ja pelaajaksi.

 

TARVINKO VANHEMPIA MUKAAN?

Huoltaja on hyvä ottaa mukaan ensimmäiseen osallistumiskertaasi. Jatkossa voit jättää hänet kotiin tai ottaa mukaan ja jättää neuvotteluhuoneeseemme lukemaan mukaansa ottamaa lehteä tai kirjaa tai selaamaan kännykkää.

 

SAAKO PELATA OMILLA PELIVARUSTEILLA?

Kyllä ja et.

Treeneissä pelataan talon aseilla, jotta varusteet olisivat tasaväkiset pelaajien kesken.

Oman suojamaskin käyttäminen on sallittua, mikäli maskisi on paintball käyttöön tarkoitettu ja turvallinen käyttää. Suojamaskin pitää olla ohjaajamme mielestä ehjä ja riittävän suojaava.

Mikäli sinulla on aiempaa pelikokemusta, saat pelkästä kokemuksesta jo paljon etua peleihin.

Omien pehmeiden kyynär- ja polvisuojien käyttäminen on myös sallittua.

 

paintballkeskus Juvanmalmi - ulkokenttä

Paintballkeskus – ulkokenttä

ei kipeitä osumia vaan paljon hauskaa!
Kentällä pelataan perinteisen värikuulasodan uutta, vähemmän sattuvaa versiota.

Käytössä olevat .50-kaliiberin aseet ampuvat pienempää ja kevyempää kuulaa, joka sattuu osuessaan vähemmän, kuitenkin riittävästi. Säästyt isoimmilta mustelmilta ja voit keskittyä  hauskanpitoon.

FUNPaintballpelit soveltuvat mainiosti synttäriohjelmaksi, kaveriporukoille, koululaisryhmien luokkaretkiohjelmaan, liikunnantunneille tai vaikka polttareihin.

Myös työporukoille vinkiksi, että meillä on leppoisaa viettää virkistäytymis- tai tyky-päivää paintballin merkeissä.

Suositusikäraja 10v. Alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa (1 aikuinen per ryhmä riittää).

Satama -teemainen, VALAISTU pelikenttä
Pelikenttä on rakennettu satama-teemalle. Kentällä on muun muassa oikea laiva laiturissa, kuorma-auto ja monia muita esteitä.

Valonheittimet mahdollistavat pelaamisen vielä hämärän/pimeän tultua ja luovat uudenlaisen tunnelman kentälle.

Kompakti kenttä on suunniteltu mahdollisimman pelattavaksi pitkäaikaisten pelaajien toimesta, et tule pettymään.

Pukuhuoneet, WC ja suihkut lämpimissä sisätiloissa
Paintballkeskukselta löytyy erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lukittavat tallelokerot arvotavaroita varten ovat myös ryhmien käytössä. 
Kaikki tarvittavat pelivarusteet paikanpäältä
Junnupelit sisältävät aseen, maskin, sovitun määrän värikuulia, hanskat sekä päähineen. Pukutila ja ohjaaja on ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan. Haalareita saatavilla vuokralle 5€ hintaan.

Paintballkeskus - sisähalli

Paintballkeskus – sisähalli – YLEISINFO

Ei sotkua, ei kipeitä osumia vaan paljon hauskaa!
Kentällä pelataan perinteisen värikuulasodan uutta hauskaa versiota. FUNPaintballia!

Käytössä olevat .50-kaliiberin aseet ampuvat pienempää ja kevyempää kuulaa, joiden iskuvoima on pienempi. Pienempi kuula sattuu myös osuessaan vähemmän. Sinä säästyt isoimmilta mustelmilta ja voit keskittyä vain hauskanpitoon.

FUNPaintballpelit soveltuvat mainiosti mm. polttariryhmille, kaveriporukoille, koululaisryhmien luokkaretkiohjelmaan tai uusien lajien tutustumisvaihtoehdoksi liikunnantunneille tai vaikka junnujen synttäreihin.

Ei sotkua, ei kipeitä osumia, ei ammusten loppumista vaan PALJON HAUSKAA PELIÄ!

Aina rajoittamattomat ammukset
Kumikuulat voidaan ampua uudelleen ja uudelleen. Kaikki pelipakettimme sisältää rajoittamattomat ammukset. Älä välitä ammusmääristä vaan keskity hauskanpitoon!
Kumikuula ei jätä sotkua
Kumikuula ei jätä sotkua. Sinä säästyt vaatteiden vaihdolta, isoimmilta mustelmilta ja voit keskittyä vain hauskanpitoon.
Jännittävä ja sokkeloinen pelikenttä
Sisäpelikenttä on sokkeloinen tila, jossa on paljon rakennettuja väliseiniä. Täällä pääset kokemaan jännittäviä hetkiä, kun kuulet vastustajan kävelevän nurkantakana tai seinän toisella puolella…
PukuhuoneEt ja WC

Paintballkeskukselta löytyy erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lukittavat tallelokerot arvotavaroita varten ovat myös ryhmien käytössä. 

Pelivarusteet paikanpäältä, omat sisäpelikengät mukaan
Kaikki paketit sisältää: asepaketti (värikuula-ase, lipas, pullo, maski), paineilmatäytöt, tarvittaessa haalarit [ei avoinpelipaketti], rajoittamattomat ammukset, päähine, oma-pukutila koko ryhmälle ja ohjaaja ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan.