paintball-koulu

paintball-koulu on 10-16 vuotiaille suunnattu harrastusmahdollisuus

Paintballkoulu

Nuorten paintball-harrastusmahdollisuus joka tiistai kello 18.00 jatkuu taas maaliskuussa.

Pelit järjestetään aina mahdollisuuksien mukaan ulkokentällä, sateisella säällä pelit voidaan järjestää sisäkentällä. Pelaamaan pääsee siis joka säässä! Ulkopeleihin voit osallistua omilla pitkähihaisilla väljillä urheiluvaatteilla, joiden likaantumisella ei ole väliä (tai voit vuokrata meiltä haalarit 6 €/kpl), sillä ulkokentällä käytössä on .50 kaliiperin värikuulat. Tarjoamme veloituksetta pelikengät tapahtumaan osallistuville.

Sisäkentän peleissä vaatteet eivät likaannu pelatessa, koska sisäkentällä on käytössä uudelleen käytettävät kumikuulat.

Rintapanssareita saatavilla lainaan veloituksetta, jos osumat jännittävät ensikertalaista 🙂

 

Tiistaisin klo 18.00 – 19.30 Maaliskuusta lokakuuhun (7.3.-10.10.)

Ohjelmaan sisältyy kevyt alkulämmittely, pari kilpapaintballiin liittyvää teknistä harjoitusta ja näiden jälkeen tietenkin kivaa pelaamista yhdessä.

Paikanpäällä on ohjaajia ja aina SM-liigatason pelaaja opastamassa, nuorella ei siis tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista liittyäkseen mukaan uuden ja jännittävän harrastuksen pariin. Täällä pääsee oppimaan paintballia turvallisesti ja hyvässä seurassa samanikäisten kavereiden parissa.

Mukaan tarvitaan oma juomapullo ja verryttelyasu, sekä lisäksi sisällä pelatessa puhtaat lenkkarit. Paikan päältä saat lainaan värikuula-aseen ja suojamaskin sekä kuulat.

Junnupeleissä, kuten paintballissa yleensäkin, tulee pelaajilla olla pitkähihainen paita sekä pitkälahkeiset housut. T-paidassa tai shortseissa EI saa pelata.

HINNAT

15€ / kerta
50€ / 5 kerran sarjakortti (henkilökohtainen)

 

SYITÄ LÄHTEÄ MUKAAN

Paintball on piilourheilullinen harrastus (liikunta tulee vähän huomaamatta siinä sivussa) ja kaiken lisäksi tosi kivaa! Lajiin voi osallistua juuri oman kuntotason mukaan. Voi olla nopea juoksija tai sitten keskittyä tarkkuuteen ja toimia ryhmän tukijana. 

Meille voit tulla mukaan kivan harrastuksen pariin sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Osallistujia on ollut mukana noin 20 per pelikerta.

Tapahtumaa ohjaa pitkään harrastanut ammattilainen, joka neuvoo ja opastaa nuoria. Näin konkareilta oppii nopeasti lajin salat ja pääsee kehittymään pelaajana. Pelaamisesta tulee entistä kivempaa, kun osaa tekniikat ja taktiikat!

 

TARVITSEEKO VANHEMPIA MUKAAN?

Huoltaja on hyvä ottaa mukaan ensimmäiseen osallistumiskertaan. Jatkossa hän voi jäädä kotiin tai Paintballkeskuksen odotustilaan, tai seurata pelejä ulkokentän katsomosta. Suosittelemme liittymään sähköpostilistalle, jossa jaetaan ajankohtaista tietoa tiistain peleistä.

 

SAAKO PELATA OMILLA PELIVARUSTEILLA?

Kyllä ja ei.

Treeneissä pelataan talon aseilla, jotta varusteet olisivat tasaväkiset pelaajien kesken.

Oman suojamaskin käyttäminen on sallittua, mikäli maskisi on paintball-käyttöön tarkoitettu ja turvallinen käyttää. Suojamaskin pitää olla ohjaajamme mielestä ehjä ja riittävän suojaava. Aktiivisia pelaajia suositellaankin hankkimaan omat pelivarusteet esim. Sissoksen myymälästä, jossa voi kätevästi käydä ennen pelejä.

Mikäli sinulla on aiempaa pelikokemusta, saat pelkästä kokemuksesta jo paljon etua peleihin.

Omien pehmeiden kyynär- ja polvisuojien käyttäminen on myös sallittua.