paintball-koulu

paintball-koulu on 10-16 vuotiaille suunnattu harrastus

Nuoria paintball-pelaajia rivissä kisakentällä

Nuorten paintball-harrastusmahdollisuus joka tiistai kello 18.00-19.30. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen varausjärjestelmän kautta.

Junnupelit järjestetään joka tiistai marraskuun loppuun asti kaudella -23 ja pelit jatkuu talvitauon jälkeen 27.2.2024. Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat pääsyn peleihin. Pelit järjestetään aina lähtökohtaisesti ulkokentällä, sateisella/kylmällä säällä tapahtuma voidaan järjestää sisäkentällä. Pelaamaan pääsee siis joka säässä!

Peliasuksi käy omat urheiluvaatteet, jotka saa likaantua (tai voi vuokrata maastohaalarit 6 €/kpl). Ulkokentällä on käytössä .50 kaliiperin värikuulat. Tarjoamme pelikengät, suojamaskin, hanskat ja päähineen tapahtumaan osallistuville. Samoin rintapanssareita on saatavilla lainaan veloituksetta, jos osumat jännittävät ensikertalaista 🙂

Pelit tiistaisin klo 18.00 – 19.30 (talvitauko 4.12.2023 – 25.2.2024)

Ohjelmaan sisältyy kevyt alkulämmittely, pari kilpapaintballiin liittyvää teknistä harjoitusta ja näiden jälkeen tietenkin kivaa pelaamista yhdessä.

Paikan päällä on ohjaajia ja aina SM-liigatason pelaaja opastamassa, nuorella ei siis tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista liittyäkseen mukaan uuden ja jännittävän harrastuksen pariin. Täällä pääsee oppimaan paintballia turvallisesti ja hyvässä seurassa samanikäisten kavereiden parissa.

Mukaan tarvitaan oma juomapullo ja verryttelyasu sekä lisäksi sisällä pelatessa puhtaat lenkkarit. Sisäkentän peleissä vaatteet eivät likaannu pelatessa, koska sisäkentällä on käytössä uudelleen käytettävät kumikuulat. Paikan päältä saat lainaan värikuula-aseen ja suojamaskin sekä kuulat.

Junnupeleissä, kuten paintballissa yleensäkin, tulee pelaajilla olla pitkähihainen paita sekä pitkälahkeiset housut. T-paidassa tai shortseissa EI saa pelata.

HINNAT

15€ / kerta
50€ / 5 kerran sarjakortti (henkilökohtainen)
Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, klikkaa TÄSTÄ ilmoittautumiseen.

 

SYITÄ LÄHTEÄ MUKAAN

Paintball on piilourheilullinen harrastus (liikunta tulee vähän huomaamatta siinä sivussa) ja kaiken lisäksi tosi kivaa! Lajiin voi osallistua juuri oman kuntotason mukaan. Voi olla nopea juoksija tai sitten keskittyä tarkkuuteen ja toimia ryhmän tukijana. 

Meille voit tulla mukaan kivan harrastuksen pariin sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Osallistujia on ollut mukana noin 20 per pelikerta ja ensikertalaiset ovat tervetulleita mukaan mille tahansa pelikerralle.

Tapahtumaa ohjaa pitkään harrastanut ammattilainen, joka neuvoo ja opastaa nuoria. Näin konkareilta oppii nopeasti lajin salat ja pääsee kehittymään pelaajana. Pelaamisesta tulee entistä kivempaa, kun osaa tekniikat ja taktiikat!

 

TARVITSEEKO VANHEMPIA MUKAAN?

Huoltaja on hyvä ottaa mukaan ensimmäiseen osallistumiskertaan. Jatkossa hän voi jäädä kotiin tai tulla katsomaan pelejä, myös Paintballkeskuksen odotustilassa voi odottaa pelien ajan. Suosittelemme liittymään sähköpostilistalle, jossa jaetaan ajankohtaista tietoa tiistain peleistä.

 

SAAKO PELATA OMILLA PELIVARUSTEILLA?

Kyllä ja ei.

Treeneissä pelataan talon aseilla, jotta varusteet olisivat tasaväkiset pelaajien kesken.

Oman suojamaskin käyttäminen on sallittua, mikäli maskisi on paintball-käyttöön tarkoitettu ja turvallinen käyttää. Suojamaskin pitää olla ohjaajamme mielestä ehjä ja riittävän suojaava. Aktiivisia pelaajia suositellaankin hankkimaan omat pelivarusteet esim. Sissoksen myymälästä, jossa voi kätevästi käydä ennen pelejä.

Mikäli sinulla on aiempaa pelikokemusta, saat pelkästä kokemuksesta jo paljon etua peleihin.

Omien pehmeiden kyynär- ja polvisuojien käyttäminen on myös sallittua.

 

smartum
Epassi