Vuokravarusteet arkipäivälle / HINTA PER hENKILÖ

Actionia arkeen?

Ma – to välillä omien paintball pelien järjestäminen onnistuu todella edullisesti. Saat paintball varusteet vuokralle 24 tunniksi hintaan 14,95 per henkilö!

Yksi vuokrapaketti pitää sisällään aseen, maskin ja paineilmapullon. Värikuulat (10/500kpl) ja maastohaalarit (6€/kpl) saatavilla erikseen. 

 

Maastohaalarit vuokrapakettiin 6€

Vähennä vuokraukseen liittyvää säätöä ja vuokraa maastohaalarit.

Maastokuvioidun haalarin kanssa naamioidut maaston paremmin, eikä ole pelkoa siitä, että omat vaatteet tahriintuisivat peleissä.

Kokovalikoimaa löytyy pienistä lasten kooista aina aikuisten 6XL asti, joten jokaiselle löytyy sopivan kokoinen vaatetus.

Vuokravarsteet viikonlopuksi pe-ma / hinta pr henkilö

Hauskaa aktiviteettia viikonlopulle?

Viikonloppuvuokraus perjantaista maanantaihin mahdollistaa paintball-pelit vaikka useampana päivänä!

Yksi vuokrapaketti sisältää aseen, suojamaskin ja paineilmapullon. Värikuulat (10/500kpl) ja maastohaalarit (6€/kpl) saatavilla erikseen.

 

 

1. Nouda varusteet

2. järjestä eeppiset taistelut

3. palauta varusteet - Helppoa!

VARUSTEVuokraus – Kuinka homma toimii käytännössä?

Vuokraa pelivarusteet päiväksi tai koko viikonlopuksi!

 

Yksi vuokrapaketti sisältää puoliautomaattisen värikuula-aseen, 200 kuulan lippaan (tyhjänä), maskin ja paineilmapullon. Varusteiden noudon yhteydessä voit ostaa värikuulia haluamasi määrän edullisin verkkokauppahinnoin. Yleisimmin 2-3 tunnin pelailussa käytetty värikuulamäärä vaihtelee 400-600 välillä per henkilö, mutta tähän vaikuttaa monta muuttujaa kuten maasto, pelialueen koko, pelaajan liipasinsormen herkkyys.

Esimerkkilaskelma yhden henkilön varusteille koko viikonlopuksi:

Vuokravarusteet viikonlopuksi (pe-ma) 22,95€

Maastohaalarien vuokra +6,00€

500 värikuulaa +10,00€

Yhteensä 38,95€

 

Varusteet tulevat pakattuina kasseihin, laatikoihin ja koreihin, joissa kuljetus pelipaikalle ja palautus on helppoa. Voitte noutaa varusteet Espoon myymälästä (Läntinen teollisuuskatu 26) vuokrauksen alkamispäivänä klo 11.00-17.30 välisenä aikana ja palauttaa varusteet vuokrauksen viimeisenä päivänä samaan aikahaarukkaan. Aseet ovat erittäin helppoja käyttää ja opastamme vielä tarvittaessa noudon yhteydessä kuinka varusteita käytetään. 

Mikäli teillä ei ole käytössä omaa luvallista pelialuetta, tarjoamme Konalan ulkopelikenttämme vuokraryhmien käyttöön ilman erillistä veloitusta, kuitenkin niin että ohjatut peliryhmät menevät vuokrausten edelle tärkeysjärjestyksessä. Esimerkiksi kesällä lauantaisin kenttä on ohjatuilla ryhmillä kovassa käytössä. Mikäli haluatte välttämättä pelata lauantaina ja Konalassa, suosittelemme tsekkaamaan vuokravarusteiden sijaan ohjatut pelipakettimme tästä.

 

Yli 8 hengen vuokrauksiin lisätarvikkeet veloituksetta

Yli 8 paketin vuokraukset sisältävät myös seuraavat tarvikkeet: vara-aseen, varapullon mahdollisiin vikatilanteisiin, puhdistuspuikon, huurteenestoaineen, käsinauhat joukkueiden jakamiseen, 2 lippua (lipunryöstöpeliin), roskapussin, käsipyyhkeen osumien puhdistamiseen ja talouspaperia maskien pyyhkimiseen. Kaikki tarvikkeet on pakattu asiallisesti varusteiden kuljettamiseen suunniteltuihin laatikoihin ja laukkuihin.

Varaaminen

Tee varaus alla olevan varausjärjestelmän kautta, se näyttää sinulle saatavuuden reaaliaikaisesti. Mikäli haluat tehdä varauksen kuluvalle päivälle ja kello on yli 16.00, soita Espoon liikkeeseemme 09-68 99 89 89 ja tiedustele varusteiden saatavuutta vielä samalle illalle. Sesonkiaikaan kysyntä voi ylittää vuokrakalustomme määrän, joten teethän varauksesi mahdollisimman ajoissa.

 

Vuokraehdot kokonaisuudessaan: https://paintballkeskus.fi/vuokraehdot/ (aukeaa uuteen ikkunaan)

Missä saa pelata?

Periaatteessa pelaaminen on sallittua maanomistajan luvalla missä tahansa metsäalueella. Varmista, että sinulla on lupa käyttää pelialuetta värikuulapeleihin. Varmista, että alue on merkitty, jotta sivulliset eivät eksy alueelle. 

Sissos tarjoaa vuokra-asiakkailleen pelialueen pääkaupunkiseudulta käyttöön. Huomioithan, että pelialueella voi olla samaan aikaan myös muita ryhmiä pelaamassa, joten ota myös heidät huomioon pelatessasi alueella. Alueen tiedot ja ajo-ohjeet saat pyydettäessä Sissokselta tavaroita noudettaessa.

Varmista myös, että sivullisille ei aiheudu vaaraa värikuulapelistä, mikäli heitä alueelle jostain syystä eksyy. Kesäaikaan metsissä liikkuu paljon esim. marjanpoimijoita ja sienestäjiä. 

Värikuulat ovat maatuvia ja hajoavat luonnossa. Ehjiksi jääneet värikuulat voivat kuitenkin säilyä useita viikkoja luonnossa. Useimmiten ensimmäisen sateen jälkeen lähes kaikki ehjiksikin jääneet värikuulat katoavat luontoon.

Jos käytät puhelinta tai tablettia selailuun voit käyttää myös mobiiliin optimoitua sivustoa:

rentle.store/paintball/shop