PAINTBALL PIKKUJOULUT

Paintball soveltuu pikkujouluohjelmaksi niin urheiluseuroille, kuin yrityksillekin. Peliä voi pelata monella eri tavalla, mutta voittaminen on kuitenkin helpointa joukkueena!

Lämmitetty ja UV-valaistu sisäkenttä tarjoaa kunnon puitteet pelien järjestämiselle, vaikka keskellä kylmintä talvea. Sisäkentällä käytössä olevat kumikuulat eivät sotke paikkoja ja ovat uudelleenkäytettäviä, joten kaikkiin sisäpelipaketteihimme kuuluu rajoittamattomat ammukset!

Pelaaminen onnistuu lisäksi omissa urheiluvaatteissa, joka on varmasti viihtyisämpää kuin maastohaalareissa hikoilu. 

Isommat ryhmät jaetaan joukkueisiin, max. 20 henkilöä mahtuu pelaamaan samanaikaisesti sisäkentälle, muut voivat pitää hauskaa pelihuoneessa erien välissä. 

Paintball Sissos järjestää paintball-pelejä ympäri vuoden ja olet oikeassa paikassa halutessasi varata onnistuneen pikkujoulutapahtuman juuri sinun ryhmälle!

pikkujoulu paintball

PAINTBALL PIKKUJOULUPAKETTI 59€/hlö

Pikkujoulupaketti sisältää:

  • 2 tunnin paintball-tapahtuma UV-valaistulla ja lämmitetyllä sisäkentällä. Käytössänne on rajoittamaton määrä uudelleen ammuttavia kumikuulia!
  • Pelihuoneen ja neukkarin vapaa käyttö koko tapahtuman ajan
  • Kuumat glögit ja piparit, sekä alkoholittomat virvoitusjuomat koko porukalle!
  • Ammattitaitoinen pelinvetäjä koko tapahtuman ajaksi
  • Omat tarjoilut & juomat ovat sallittu!*

*(Kohtuus kuitenkin mukana. Muutaman juoman nauttiminen pelien ohessa on ok, pelivetäjällämme on kuitenkin oikeus evätä pelioikeus selvästi humalassa olevalta pelaajalta)

uv paintball