Mikä nerf?

Nerf on vauhdikas peli, jossa vaahtomuovinuolia ampuvilla leikkiaseilla yritetään osua vastapuolen pelaajaan, kuten paintballissakin.  Koska vaahtomuovinuolet eivät satu osuessaan,  Nerf soveltuu 5 vuotiaille ja sitä vanhemmille.  Kyllä, myös vanhemmilla on hauskaa nerffeillä pelatessa (välillä sisäisen lapsen uudelleen löytäneitä vanhempia on lapsia vaikeampi saada lopettamaan pelaamista)!

Nerf synttärit

Pelaaminen sisäkentällä tapahtuu omilla vaatteilla ja puhtailla kengillä (omat sisäkengät mukaan). Halutessasi voit tuoda oman Nerf aseen ja pelata sillä, älä kuitenkaan tuo omia nuolia mukanasi.

Peliohjaajamme, joka on paikalla koko tapahtuman ajan, neuvoo kaluston toiminnassa, jakaa joukkueet ja laittaa pelit käyntiin. Emme ole unohtaneet paketin sisällössä lasten vanhempia, he voivat halutessaan osallistua peliin, toimia tukijoukkoina lataamassa aseita taukoalueella, pelata odotteluhuoneessa biljardia, ilmakiekkoa, tai ottaa hetken rennosti sohvalla. Lisäksi valitessanne Deluxe paketin voivat aikuiset pelata tapahtuman ajan pelihuoneen pelejä, vinkki iskälle ja äitille!

Nerf synttärit

295€/ryhmä, max 15 henkilöä

Sisältää tunnin peliaikaa, suojamaskit, peliliivit, lajitelman erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten. Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen (pelien jälkeen ryhmälle on varattu lisäksi puoli tuntia aikaa kakku/juhlaosuutta varten).

Deluxe Nerf Synttärit

395€/ryhmä, max 20 henkilöä

Sisältää kaksi tuntia peliaikaa, pelihuoneen vapaan käytön koko tapahtuman ajan, suojamaskit, peliliivit, lajitelman erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten. Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen (pelien jälkeen ryhmälle on varattu lisäksi tunti aikaa kakku/juhlaosuutta varten).

Pelihuoneesta löytyy:

  • 2 kpl rallisimulaattoria (playstation+rallipenkki) VR ominaisuudella!
  • Iso neljän hengen ajettava Scalextric autorata
  • 2 flipperiä
  • Ilmakiekkopöytä
  • Pöytäcurling
  • Pöytälätkä
  • 2 pöytäfutista