09 - 68998989

Mikä nerf?

Nerf on vauhdikas peli, jossa vaahtomuovinuolia ampuvilla leikkiaseilla yritetään osua vastapuolen pelaajaan, kuten paintballissakin.  Koska vaahtomuovinuolet eivät satu osuessaan,  Nerf soveltuu 5 vuotiaille ja sitä vanhemmille.  Kyllä, myös vanhemmilla on hauskaa nerffeillä pelatessa (välillä sisäisen lapsen uudelleen löytäneitä vanhempia on lapsia vaikeampi saada lopettamaan pelaamista)!

Nerf synttärit

Pelaaminen sisäkentällä tapahtuu omilla vaatteilla ja puhtailla kengillä (omat sisäkengät mukaan). Halutessasi voit tuoda oman Nerf aseen ja pelata sillä, älä kuitenkaan tuo omia nuolia mukanasi.

Peliohjaajamme, joka on paikalla koko tapahtuman ajan, neuvoo kaluston toiminnassa, jakaa joukkueet ja laittaa pelit käyntiin. Emme ole unohtaneet paketin sisällössä lasten vanhempia, he voivat halutessaan osallistua peliin, toimia tukijoukkoina lataamassa aseita taukoalueella, pelata pelihuoneissa biljardia, ilmakiekkoa, ajaa rallisimulaattoria tai ottaa hetken rennosti sohvalla.

Nerf synttäritapahtumaksi voi valita tunnin (250€/ryhmä) tai kahden tunnin (350€/ryhmä) paketin. Minimipelaajamäärää ei synttäritapahtumassa ole, maksimi osallistujamäärä on 15 henkilöä.

Jokaiseen Nerf tapahtumaan kuuluu suojamaskit, peliliivit, lajitelma erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi, pelihuoneen vapaa käyttö ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten.

Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen.