Nerf Synttärit!

Pelaaminen NERF taistelukentällä tapahtuu omilla vaatteilla ja puhtailla kengillä (omat sisäkengät mukaan). Halutessasi voit myös tuoda oman Nerf aseen ja pelata sillä, älä kuitenkaan tuo omia nuolia mukanasi.  

Peliohjaajamme, joka on paikalla koko tapahtuman ajan, neuvoo kaluston toiminnassa, jakaa joukkueet ja laittaa pelit käyntiin. 

Emme ole unohtaneet pakettien sisällöissä lasten vanhempia, he voivat halutessaan osallistua peliin, toimia tukijoukkoina lataamassa aseita taukoalueella, tai ottaa hetken rennosti sohvalla. Lisäksi valitessanne Deluxe synttärit voivat aikuiset pelata koko tapahtuman ajan pelihuoneen pelejä, vinkki isille ja äiteille! 

  

NERF SYNTTÄRIT

295€/ryhmä, max 15 henkilöä
Kesto 1,5h 

Sisältää tunnin peliaikaa plus pelien jälkeen ryhmälle on varattu lisäksi puoli tuntia aikaa kakku/juhlaosuutta varten, suojamaskit, peliliivit, lajitelman erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten. Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen.  

 

Isompi porukka tulossa? 

 DELUXE NERF SYNTTÄRIT 

395€/ryhmä, max 20 henkilöä

Kesto 3h

Sisältää kaksi tuntia peliaikaa plus pelien jälkeen ryhmälle on varattu lisäksi tunti aikaa kakku/juhlaosuutta varten + pelihuoneen vapaan käytön koko tapahtuman ajan. Suojamaskit, peliliivit, lajitelman erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten. Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen.

 

Lisäksi pelihuoneesta löytyy:

 

  • 2 kpl rallisimulaattoria (playstation+rallipenkki) VR ominaisuudella!
  • Iso neljän hengen ajettava Scalextric autorata
  • flipperi
  • Ilmakiekkopöytä
  • Pöytäcurling
  • Pöytälätkä
  • 2 pöytäfutista 

Mitä nerf on?

Nerf on vauhdikas peli, jossa harmittomilla vaahtomuovinuolia ampuvilla leikkiaseilla yritetään osua vastapuolen pelaajaan, vähän kuten paintballissakin.  Koska vaahtomuovinuolet eivät satu osuessaan,  Nerf soveltuu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille.  Kyllä, myös vanhemmilla on hauskaa nerffeillä pelatessa (välillä sisäisen lapsen uudelleen löytäneitä vanhempia on lapsia vaikeampi saada lopettamaan pelaamista)!