Nerf Synttärit!

Nerf-synttärien järjestäminen onnistuu Espoon Juvanmalmilla lämmitetyllä sisäkentällä. Pelaaminen NERF taistelukentällä tapahtuu omilla vaatteilla ja puhtailla kengillä (omat sisäkengät mukaan). Halutessasi voit myös tuoda oman Nerf aseen ja pelata sillä, älä kuitenkaan tuo omia nuolia mukanasi.  

Peliohjaajamme on paikalla koko tapahtuman ajan ja neuvoo kaluston toiminnassa, jakaa joukkueet ja laittaa pelit käyntiin. 

Emme ole unohtaneet pakettien sisällöissä lasten vanhempia, sillä hekin voivat halutessaan osallistua peliin, toimia tukijoukkoina lataamassa aseita taukoalueella, tai ottaa hetken rennosti sohvalla. Lisäksi valitessanne Deluxe synttärit voivat aikuiset pelata koko tapahtuman ajan pelihuoneen pelejä, vinkki vanhemmille! 

  

NERF SYNTTÄRIT

295 €/ryhmä, sis.12 henkilöä (lisähenkilöt +15 €/hlö)
Kesto 1,5h 

Sisältää tunnin peliaikaa plus pelien jälkeen ryhmälle on varattu lisäksi puoli tuntia aikaa kakku/juhlaosuutta varten, suojamaskit, peliliivit, lajitelman erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten. Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen.  

DELUXE NERF SYNTTÄRIT 

395€/ryhmä, sis.12 henkilöä (lisähenkilöt +15 €/hlö)

Kesto 2h

Sisältää 1,5 tuntia peliaikaa plus pelien jälkeen ryhmälle on varattu lisäksi puoli tuntia aikaa kakku/juhlaosuutta varten + pelihuoneen vapaan käytön koko tapahtuman ajan. Suojamaskit, peliliivit, lajitelman erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten. Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen.

Pelihuoneesta löytyy:

  • 2 kpl rallisimulaattoria (playstation+rallipenkki) VR ominaisuudella!
  • Iso neljän hengen ajettava Scalextric autorata
  • flipperi
  • Ilmakiekkopöytä
  • Pöytäcurling
  • Pöytälätkä
  • 2 pöytäfutista 

Mitä nerf on?

Nerf on vauhdikas peli, jossa harmittomilla vaahtomuovinuolia ampuvilla leikkiaseilla yritetään osua vastapuolen pelaajaan, vähän kuten paintballissakin.  Koska vaahtomuovinuolet eivät satu osuessaan,  Nerf soveltuu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kyllä, myös vanhemmilla on hauskaa nerffeillä pelatessa (välillä sisäisen lapsen uudelleen löytäneitä vanhempia on lapsia vaikeampi saada lopettamaan pelaamista)!