gel blasterit ovat nyt suomessa!

Gel Blaster on kevyt, sarjatulta ampuva ”vesipistooli”, joka ampuu vedessä liotettuja geelipalloja yli 30 metrin päähän!

Gel Blaster on hyvin samanlaista kuin paintball, mutta osumista ei jää maalijälkeä eikä mustelmaa. Gel Blaster-pelit soveltuvat 8-vuotiaille ja kaikille sitä vanhemmille pelaajille, jotka arvostavat kivuttomia osumia.

Synttärit tai polttarit on nyt mahdollista järjestää geelikuulapelinä 2 tunnin pelipaketilla, voit valita peleihin jännittävän sisäkentän UV-valaistuksella tai monipuolisen ulkokentän. Gel Blaster on hauska vaihtoehto myös nuorten synttäreille. Saat kaikki tarvittavat varusteet meiltä ja pääset pelaamaan paintballin kaltaista toiminnantäyteistä peliä ilman pelkoa kipeistä osumista. 

Ei sotkua! Ammukset joita Gel Blaster käyttää kaadetaan veteen, jossa ne paisuvat rakeista 10-kertaisiksi palloiksi!

Vaikka Gel Blaster osumat eivät sotke vaatteita, niin pelaaminen tapahtuu paintball-pelikentällä, jossa on värikuulista jäänyttä maalia eri pinnoilla. Me tarjoamme pelaajille suojahaalarit ja lainajalkineet kaikkiin Gel Blaster pelipaketteihin, joten omat vaatteet säilyvät puhtaina.

Mikäli kiinnostuit Gel Blastereista niin paljon että haluat tilata ikioman Blasterin, se onnistuu helposti ja nopeasti verkkokauppamme kautta.