Kisakenttä

Paintballkeskus – KISAkenttä

ei kipeitä osumia vaan paljon hauskaa!

Kisakentällä voi pelata perinteistä värikuulasotaa jolloin osumat saattavat jättää mustelmia, tai uutta, vähemmän sattuvaa versiota paintballista.

Uudet .50-kaliiberin aseet ampuvat pienempää ja kevyempää kuulaa, joka sattuu osuessaan vähemmän, kuitenkin riittävästi. Tiukkoja lähitaistelutilanteita tulee joka pelissä, siitä syystä kevyempi kuula on kivempi, joten säästyt isoimmilta mustelmilta ja voit keskittyä  hauskanpitoon.

Soveltuvat mainiosti yritys- ja yksityisryhmille, synttäriohjelmaksi, kaveriporukoille, koululaisryhmien luokkaretkiohjelmaan, liikunnantunneille ja polttariohjelmanumeroksi.

Suositusikäraja 12v. Alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa (1 aikuinen per ryhmä riittää).

UUTUUS! Ulkokentillä on mahdollista pelata myös täysin kivuttomilla Gel Blaster aseilla (ota tämä vaihtoehto huomioon jos peliin osallustuu nuoria tai valtaosa pelaajista on naisia).

Järjestämme Juvanmalmin ulkokentillä lisäksi nuorille synttäritapahtumia, joista löydät lisätietoja tästä klikkaamalla.

Ryhmän koko 6-80 henkilöä

Minimiryhmäkoko on 6 henkilöä arkisin ma-to ja 8 henkilöä viikonloppuisin pe-su.

Yli 20 hengen pelitapahtumia voimme järjestää erillissopimuksella. Mikäli ryhmäkokonne on suurempi kuin 20 henkeä, otathan meihin yhteyttä niin räätälöidään tarpeisiinne sopiva pelipaketti, toisin sanoen tarjoamme ryhmälle pidemmän peliajan ja jaamme ryhmän pienempiin joukkueisiin.

KISAKENTTÄ - Adrenaliinit kattoon!
  • Tasaiselle tekonurmialustalle ilmatäytteisistä suojista muodostuva nopeatempoinen paintball-pelikenttä
  • Katettu asehuone / pitti, lisäksi lähiaikoina tulossa katsomo asehuoneen katolle, josta tarjutuu näkymä koko kentälle.
  • Kansainväliset standardit täyttävä kisakenttä tarjoaa adrenalinipitoisimmat toimintahetket mahdollistaen samalla nopeat peräkkäiset pelit ja lyhyemmät tauot erien välissä
  • Valonheittimet mahdollistavat myös iltapelit
Pukuhuoneet, WC ja suihkut lämpimissä sisätiloissa

Paintballkeskukselta löytyy erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lukittavat tallelokerot arvotavaroita varten ovat myös ryhmien käytössä. Myynnissä on erikseen kylmää limua ja pientä naposteltavaa, jos nälkä yllättää kesken taisteluiden.

Kaikki tarvittavat pelivarusteet paikanpäältä

Kaikki kaupunkisotapaketit sisältävät aseen, maskin, maastokuvioidut haalarit, kengät, sovitun määrän värikuulia, sekä hanskat ja päähineen. Pukutila ja ohjaaja on ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan.

PELAAMINEN TAPAHTUU OMANA RYHMÄNÄ - AINA!

Vaikka samaan aikaan olisi toinen ryhmä pelaamassa, saatte silti pelata oman ryhmän kesken, aina!

Toisen peliryhmän huilatessa, ladatessa aseita ja valmistautuessa seuraavan peliin ehtii toinen ryhmä pelaamaan välissä oman eränsä, jonka jälkeen taas ryhmät vaihtuvat. Yksi peli kestää noin 3-10 minuuttia pelimuodon mukaan.

Pelien jälkeen: Ota hetki chillisti ja grillaa villisti

Tarjoamme peliryhmille mahdollisuuden varata oman grillin pelitapahtuman jälkeen hintaan 20€/ryhmä.

Kaasugrillin lisäksi pakettiin kuuluu kattava grillausvarustepaketti, myös katettua pöytä- ja istumatilaa löytyy reilusti. Toiminnantäytteisen parituntisen jälkeen on mahdollisuus istua hetkeksi alas ja nauttia yhdessä grilliherkuista (omat grillattavat mukaan!).

Tiloistamme löytyy myös jääkaappi pitämään grillattavat viileinä pelien ajan, samalla kylmänä pysyvät myös omat juomat, joiden nauttiminen muuten on sallittu (kunhan muistatte kohtuuden). 

Kisakentän osoite ja yhteystiedot

Läntinen teollisuuskatu 26, 02920 ESPOO

VARAA TAPAHTUMA / TIEDUSTELE VAPAITA AIKOJA

09-68998989

 

info@sissos.com

 

Juvanmalmin ulkokentille voit varata

peliajan klo 9.00 – 21.00