”Mahtava paikka. Mukava henkilökunta sekä pelikenttä oli hieno”

Aloitetaan – Valitse ensin pelikenttä

SATAMAKENTTÄ - Juvanmalmi

 • Tiivis ulkopelikenttä valaistuksella, tekonurmialustalla, kahdella asehuoneella ja katsomolla
 • Monipuoliset ja jännittävät pelimuodot
 • Laiva, rekka, tarkka-ampujatorni ja lukemattomia muita rakennettuja esteitä

 

 

UV paintball

sisäkenttä - Juvanmalmi

 • UV tehosteilla tuunattu lämmin sisäkenttä
 • Rajoittamattomat ammukset!  – Ammu niin paljon kuin haluat
 • Ei sotkua! – Käytössä uudelleenammuttavat kumikuulat

KILPAKENTTÄ - Juvanmalmi

 • Kilpapelaamisen standardit täyttävä kenttä ilmatäytteisillä suojilla
 • Ammattimainen kilpakenttä valaistuksella, tekonurmialustalla, katetulla taukotilalla. Lisäksi lähiaikoina tulossa katsomo, josta näkee koko kentän
 • Mahdollistaa lyhyet tauot pelien välissä, vauhdikkaamman pelityylin ja taktikoinnin
avataan keväällä

metsäkenttä - Konala

 • Pääkaupunkiseudun suurin ja monipuolisin metsäpelikenttä! – Täällä jopa 100 pelaajan tapahtumat ovat mahdollisia!
 • Koukku selustaan vai hyökkäys suoraan vihollisen asemiin? – Sinä päätät!

Sissos toteuttaa ohjattuja paintball-tapahtumia 25 vuoden kokemuksella!

Varaa aika, saavu paikalle, me hoidamme loput.

Järjestä oma värikuulasota, helposti.

Valmistaudu kokemaan paintballin jännitys Helsingissä ja Espoossa!

Etsitkö jännittävää seikkailua Helsingistä? Älä etsi kauempaa – tule viettämään adrenaliinintäytteinen parituntinen paintballkeskukseen aivan Helsingin läheisyyteen! Paintball on jännittävä ja hauska tapa viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa, nauttien samalla aktiivisesta puuhasta. 

Paintball eli värikuulasota, on joukkuepeli, jossa vastustajia ammutaan maalilla täytetyillä palloilla, tuttavallisemmin värikuulilla. Se on loistava tapa saada lisäliikuntaa samalla, kun pitää hauskaa ja kilpailee toisiaan vastaan. Peliä voidaan pelata sisällä tai ulkona paikasta ja sääolosuhteista riippuen. Sissokselta löydät sisä- ja ulkopelikentät!

Värikuulasota Helsinki – Mitä on tarjolla?

Helsingissä on useita paikkoja, joissa voit nauttia paintballin jännityksestä. Etsitpä sitten sisätiloja tai ulkorataa, jokaiselle löytyy jotakin. Sisätilat tarjoavat sokelomaisen pelikentän, tiukkoja tilanteita ja lukuisia esteitä, joiden taakse piiloutua pelin aikana. Paintballkeskuksen sisäkenttä on tuunattu megazonesta/lasersodasta tutuilla UV tehosteilla!

Ulkokentät, ”Kaupunkisota” sekä ”Metsäkenttä” tarjoavat luonnollisemman ympäristön, jossa puut ja muut maastoelementit antavat pelaajille suojaa kohti tulevilt värikuulilta pelin aikana, mutta tännekkin olemme keksineet jännittäviä esteitä ja teemoja!

Riippumatta siitä, minkä kentän valitset, turvallisuus on aina tärkeintä pelattaessa paintballia Helsingissä. Kaikkien pelaajien on käytettävä suojavarusteita, kuten maskia (joka suojaa silmät ja kasvot) aina pelin aikana varmistaakseen heidän turvallisuutensa mahdollisilta vammoilta, jotka voivat aiheutua lentävistä värikuulista. Lisäksi on tärkeää noudattaa kaikkia Paintballkeskuksen henkilökunnan asettamia sääntöjä ennen pelin aloittamista, jotta kaikilla on turvallinen ja nautinnollinen kokemus.

Joten jos etsit jännittävää tapaa viettää päiväsi Helsingissä, tule kokeilemaan paintballia! Valmistaudu kokemaan paintballin jännitys Helsingissä jo tänään. Yhteystietoihimme pääset täältä.

Nauti adrenaliinia pumppaavasta päivästä paintballin parissa Helsingissä

Jos etsit vauhdikasta ja toiminnantäytteistä aktiviteettia Helsingistä, paintball on täydellinen laji. Paintballin suosio on jatkunut Suomessa tasaisesti viime vuosien aikana ja nyt on lukuisia paikkoja, joissa voi harrastaa tätä jännittävää lajia.

Vaikka monet yhdistävät paintballin polttaritapahtumien ohjelmanumeroksi, se on loistava tapa pitää hauskaa ystävien tai perheen kanssa samalla kun liikkuu. Värikuulasota on on strategia-, taito- ja ketteryyspeli, joka vaatii pelaajilta tiimityöskentelyä vastustajansa voittamiseen. Pelin tavoitteena on eliminoida vastustajasi ampumalla heitä maalikuulilla. Ensimmäinen joukkue, joka osuu kaikkiin kohteisiin, voittaa kierroksen.

Jos etsit jotain intensiivisempää kuin tavallista paintball-peliä kavereiden kesken, järjestämme avoimia paintball pelitapahtumia Konalan kentällämme noin kerran kuukaudessa. Avoimissa peleissä on ollut parhaimmillaan mukana lähes sata pelaajaa kerralla! Tämäntyyppinen peli lisää ylimääräistä jännitystä ja voi olla erityisen nautinnollista, kun sitä pelataan suuremmissa ryhmissä.

Riippumatta siitä, millä taitotasolla olet, paintball tarjoaa varmasti adrenaliinintäyteisen päivän, josta kaikki nauttivat! Joten miksi et nappaisi ystäväsi mukaan ja suuntaisi jollekin Paintballkeskuksen kentistä Helsinkiin tai Espooseen!