paintballkeskus Juvanmalmi - sisäkenttä

Paintballkeskus – sisäkenttä

Ei sotkua, ei kipeitä osumia vaan paljon hauskanpitoa!

Lämmitetyllä sisäkentällämme pelataan kirjaimellisesti siistimpää versiota paintballista.

Käytössä on .50 kaliiperin kumikuulat, jotka sattuvat perinteistä värikuulaa vähemmän. Sen lisäksi että pienemmät kuulat sattuvat vähemmän, kuuluu kaikkiin sisäpelipaketteihin rajoittamattomat ammukset, WIN -WIN.

Haluaisitko päästä pelaamaan ilman pelkoa kipeistä osumista? Gelblaster-geelikuulapelit nyt saatavilla myös sisäkentälle! Koe paintballin hauskuus uudella tavalla, geelikuulat sopivat niin aikuisten kuin nuortenkin tapahtumiin.

UV Valaistus!
Tiivistunnelmainen ja jännittävä pelikenttä pääsee kunnolla oikeuksiinsa valojen sammuttua ja UV-valotehosteiden aktivoiduttua. Lukuisat erilaiset valotehosteet tekevät pelialueesta entistä päheämmän!

Sisäpelit soveltuvat erinomaisesti mm. synttäriohjelmaksi, luokkaretkelle, tyky-päiviin ja kaveriporukoille. Meillä järjestät onnistuneen pelitapahtuman ulkona vallitsevista sääolosuhteista riippumatta, 24/7 (luit oikein, sisäkentällä voi järjestää pelit vaikka keskiyöllä!).

Suositus alaikäraja 12v. paineilma-aseiden käyttöön. Alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa (1 aikuinen per ryhmä riittää).

Järjestämme sisäkentällä myös synttäritapahtumia nuoremmille pelaajille, klikkaa tästä lisätietoja!

rajoittamattomat ammukset

Kumikuulat voidaan ampua uudelleen ja uudelleen. Et maksa lisäkuulista extraa, vaan kaikki sisäpelipakettimme sisältävät rajoittamattomat ammukset!

RYHMÄN KOKO 6-40 hlö

Minimiryhmäkoko on arkisin ma-to 6 henkilöä (1h paketissa 4 hlö) ja viikonloppuisin pe-su sekä pyhinä 8 henkilöä. Sisäkentälle mahtuu samaan aikaan max 20 pelaajaa (16 hlö 1h pelipaketilla), ja isompien ryhmien pelaajat pääsevät pelaamaan turnauksen tavoin toisiaan vastaan useammalla kuin kahdella joukkueella.

Jännittävä ja sokkeloinen pelikenttä

Labyrinttimäisellä sisäkentällä pääset kokemaan jännittäviä hetkiä, etkä koskaan voi olla varma kuka on seinän toisella puolella. Pelit pelataan pääsääntöisesti loputtomien elämien (respawn) säännöillä, joten pääset uudelleen peliin mukaan vaikka saisitkin osuman. Pelimuodoista suosituin on lipunryöstö erilaisilla variaatiolla.

Pukuhuoneet, WC ja suihkut lämpimissä sisätiloissa

Paintballkeskukselta löytyy erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lukittavat kaapit arvotavaroita varten ovat myös ryhmien käytössä. 

Pelivarusteet paikanpäältä, omia VERKKAREITA JA sisäpelikenkiä suositellaan

Kaikki sisäpelipaketit sisältävät aseen, maskin ja rajoittamattoman määrän kumikuulia. Pukutila ja ohjaaja on ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan.

Ammukset eivät jätä maalijälkeä, joten voit hyvin pelata esimerkiksi väljissä verkkareissa.

Sisäpelikenkien tai puhtaiden lenkkarien käyttö on suositeltavaa. Kuraisilla kengillä et pääse kentälle, joten pidä tämä mielessä jalkinevalintaa tehdessä. Paintballkeskukselta löytyy rajoitettu määrä lainakenkiä.

Sisäkentän osoite ja yhteystiedot

Läntinen teollisuuskatu 26, 02920 ESPOO

09-68998989

info@sissos.com

Sisäkenttä on varattavissa
haluamallenne ajalle
vuorokauden ympäri 24/7