paintballkeskus Juvanmalmi - sisäkenttä

Paintballkeskus – sisäkenttä

Ei sotkua, ei kipeitä osumia vaan paljon hauskaa!

Lämmitetyllä sisäkentällämme pelataan uutta, kirjaimellisesti siistimpää versiota paintballista. 

Käytössä on .50 kaliiperin kumikuulat, jotka sattuvat perinteistä värikuulaa vähemmän. Kumikuulan osuma tuntuu selkeästi, mutta ei satu niin että se olisi esteenä osallistumiselle (opiskelijaryhmät huomio)! Sen lisäksi että .50 cal kuulat sattuvat vähemmän, kuuluu kaikkiin sisäpelipaketteihin rajoittamattomat ammukset, WIN -WIN.

UUTUUS – UV Valaistus!
Tiivistunnelmainen ja jännittävä pelikenttä pääsee kunnolla oikeuksiinsa valojen sammuttua ja UV valotehosteiden aktivoiduttua. Lukuisat erilaiset valotehosteet tekevät pelialueesta entistä jännittävämmän!

Sisäpelit soveltuvat erinomaisesti mm. synttäriohjelmaksi, luokkaretkiohjelmaan, tyky-päiviin ja kaveriporukoille. Meillä järjestät onnistuneen pelitapahtuman ulkona vallitsevista sääolosuhteista riippumatta, 24/7 (luit oikein, sisäkentällä voi järjestää pelit vaikka keskiyöllä!).

Suositus alaikäraja 12v. Alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa (1 aikuinen per ryhmä riittää).

rajoittamattomat ammukset
Kumikuulat voidaan ampua uudelleen ja uudelleen. Et maksa lisäkuulista, vaan kaikki sisäpelipakettimme sisältävät rajoittamattomat ammukset!
RYHMÄN KOKO 6-40 hlö

Minimiryhmäkoko on arkisin (ma-to) 6 henkilöä (1h paketissa 4 hlö) ja viikonloppuisin (pe-su) sekä pyhinä 8 henkilöä.

Jännittävä ja sokkeloinen pelikenttä
Labyrinttimäisellä sisäkentällä pääset kokemaan jännittäviä hetkiä, etkä koskaan voi olla varma kuka on seinän toisella puolella. Pelit pelataan pääsääntöisesti loputtomien elämien (respawn) säännöillä, joten pääset uudelleen peliin mukaan samaan erään vaikka saisit osuman.
Pukuhuoneet, WC ja suihkut lämpimissä sisätiloissa
Paintballkeskukselta löytyy erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lukittavat tallelokerot arvotavaroita varten ovat myös ryhmien käytössä. 
Pelivarusteet paikanpäältä, omia VERKKAREITA JA sisäpelikenkiä suositellaan

Kaikki sisäpelipaketit sisältävät aseen, maskin ja rajoittamattoman määrän kumikuulia. Pukutila ja ohjaaja on ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan.

Kumikuulat eivät jätä maalijälkeä, joten voit hyvin pelata esimerkiksi väljissä verkkareissa.

Sisäpelikenkien tai puhtaiden lenkkarien käyttö on suositeltavaa. Kuraisilla kengillä et pääse kentälle, joten pidä tämä mielessä jalkinevalintaa tehdessä. Paintballkeskukselta löytyy rajoitettu määrä lainakenkiä.

Järjestämme sisäkentällä myös synttäritapahtumia nuoremmille pelaajille, klikkaa tästä lisätietoja!

Sisäkentän osoite ja yhteystiedot

Läntinen teollisuuskatu 26, 02920 ESPOO

09-68998989

info@sissos.com

Sisäkenttä on varattavissa ympäri vuorokauden 24/7