09 - 68998989

paintballkeskus Juvanmalmi - sisäkenttä

Paintballkeskus – sisäkenttä

Ei sotkua, ei kipeitä osumia vaan paljon hauskaa!
Lämmitetyllä sisäkentällämme pelataan uutta, kirjaimellisesti siistimpää versiota paintballista. 

UUTUUS!

UV Paintball – Valot pois ja Jännitys kattoon uusilla efekteillä! Saatavilla ainoastaan sisäkentällä

Paineilmatoimiset aseet ampuvat pehmeitä .50 cal kumikuulia, jotka sattuvat perinteistä värikuulaa vähemmän. Kumikuulan osuma tuntuu selkeästi, mutta kipu ei ole esteenä osallistumiselle (naisryhmät huomio)! 

Säästyt maalisotkulta, kipeiltä osumilta ja voit keskittyä hauskanpitoon!

Sisäpelit soveltuvat erinomaisesti mm. synttäriohjelmaksi, luokkaretkiohjelmaan, tyky-päiviin ja liikunnantunneille. Meillä järjestät onnistuneen pelitapahtuman ulkona vallitsevista sääolosuhteista riippumatta, 24/7 (luit oikein, sisäkentällä voi järjestää pelit vaikka keskiyöllä!).

Suositusikäraja 10v. Alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa (1 aikuinen per ryhmä riittää).

rajoittamattomat ammukset
Kumikuulat voidaan ampua uudelleen ja uudelleen. Et maksa lisäkuulista, vaan kaikki sisäpelipakettimme sisältävät rajoittamattomat ammukset!
RYHMÄN KOKO 4-40 hlö
Minimiryhmäkoko on 4 henkeä.
Yli 40 hengen pelitapahtumia voimme järjestää erillissopimuksella. Jos ryhmäkokonne on suurempi kuin 40 henkeä, otathan meihin yhteyttä niin räätälöidään tarpeisiinne sopiva pelipaketti.
Jännittävä ja sokkeloinen pelikenttä
Labyrinttimäisellä sisäkentällä pääset kokemaan jännittäviä hetkiä, etkä koskaan voi olla varma kuka on seinän toisella puolella. Pelit pelataan pääsääntöisesti loputtomien elämien (respawn) säännöillä, joten pääset uudelleen peliin mukaan samaan erään vaikka saisit osuman.
Pukuhuoneet, WC ja suihkut lämpimissä sisätiloissa
Paintballkeskukselta löytyy erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille. Lukittavat tallelokerot arvotavaroita varten ovat myös ryhmien käytössä. 
Pelivarusteet paikanpäältä, omia VERKKAREITA JA sisäpelikenkiä suositellaan
Kaikki sisäpelipaketit sisältävät aseen, maskin, rajoittamattoman määrän kumikuulia, sekä päähineen. Pukutila ja ohjaaja on ryhmän käytössä koko tapahtuman ajan.

Kumikuulat eivät jätä maalijälkeä, joten voit hyvin pelata esimerkiksi väljissä verkkareissa.

Sisäpelikenkien tai puhtaiden lenkkarien käyttö on suositeltavaa. Kuraisilla kengillä et pääse kentälle, joten pidä tämä mielessä jalkinevalintaa tehdessä.

Sisäkentän osoite ja yhteystiedot

Läntinen teollisuuskatu 26, 02920 ESPOO

09-68998989

asiakaspalvelu@sissos.com